Autor Tema: Koja postavka u Cura-i?  (Posjeta: 2606 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Slicer

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Postova: 856
  • Karma: +112/-0
    • Profil
  • Printer: Blackwolf L
  • Lokacija: Sisak
Odg: Koja postavka u Cura-i?
« Odgovori #15 u: Ožujak 29, 2017, 09:53:56 poslijepodne »
Lako moguće da su ta slova presitna za postavke koje koristiš.

Offline sadistiko

  • Jr. Member
  • **
  • Postova: 72
  • Karma: +0/-0
    • Profil
  • Printer: Goya 3d, Mod T
  • Lokacija: Petrinja
Odg: Koja postavka u Cura-i?
« Odgovori #16 u: Ožujak 29, 2017, 11:26:00 poslijepodne »
To kužim, ali me zanima ima li ikakvog načina da se ovo popravi?
Po meni ovdje fali dio koji bi se na kraju gore popunio da bude ravno

Offline Slicer

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Postova: 856
  • Karma: +112/-0
    • Profil
  • Printer: Blackwolf L
  • Lokacija: Sisak
Odg: Koja postavka u Cura-i?
« Odgovori #17 u: Ožujak 30, 2017, 12:32:29 prijepodne »
Manja dizna bi ti riješila problem.

Offline the_prodigy

  • Aktivni clanovi
  • *
  • Postova: 12
  • Karma: +0/-0
    • Profil
  • Lokacija: Medulin
Odg: Koja postavka u Cura-i?
« Odgovori #18 u: Ožujak 30, 2017, 09:49:58 prijepodne »
Meni se to znalo desavati u Simplify-u, a kad bi prebacio u Slic3r onda bi mi dobro napravio.

Jesi probao mozda dodati jos jedan perimetar, pa da se to popuni tako? Nisam radio u Curi pa ne znam, mozda je caka u nekim postavkama za infill?



Offline Lev

  • Jr. Member
  • **
  • Postova: 69
  • Karma: +0/-0
    • Profil
Odg: Koja postavka u Cura-i?
« Odgovori #19 u: Ožujak 30, 2017, 11:48:11 prijepodne »
Koja dizna? Probaj staviti ili jos jedan perimetar kako je prodigy napisao ili probaj staviti širinu ispisa na 120-125% promjera dizne

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk


Offline sadistiko

  • Jr. Member
  • **
  • Postova: 72
  • Karma: +0/-0
    • Profil
  • Printer: Goya 3d, Mod T
  • Lokacija: Petrinja
Odg: Koja postavka u Cura-i?
« Odgovori #20 u: Ožujak 30, 2017, 02:48:35 poslijepodne »
Koja dizna? Probaj staviti ili jos jedan perimetar kako je prodigy napisao ili probaj staviti širinu ispisa na 120-125% promjera dizne

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Rado bi ja to napravio ali nisam siguran koja je to postavka u Cura-i.
Ne koristim niti jedan drugi, a ne znam ni kako se dodaje još jedan perimetar.

Offline BuBizgb

  • Full Member
  • ***
  • Postova: 159
  • Karma: +4/-0
    • Profil
Odg: Koja postavka u Cura-i?
« Odgovori #21 u: Ožujak 30, 2017, 02:55:19 poslijepodne »
Rado bi ja to napravio ali nisam siguran koja je to postavka u Cura-i.
Ne koristim niti jedan drugi, a ne znam ni kako se dodaje još jedan perimetar.

Shell thickness (mm)  ... neka ti broj bude djeljiv sa fi dizne ...

npr. 0.4, 0.8, 1.2, 1.6, 2...

Offline sadistiko

  • Jr. Member
  • **
  • Postova: 72
  • Karma: +0/-0
    • Profil
  • Printer: Goya 3d, Mod T
  • Lokacija: Petrinja
Odg: Koja postavka u Cura-i?
« Odgovori #22 u: Ožujak 30, 2017, 04:02:58 poslijepodne »
Shell thickness (mm)  ... neka ti broj bude djeljiv sa fi dizne ...

npr. 0.4, 0.8, 1.2, 1.6, 2...

Kod ovako tankih slova to nažalost nije pomoglo, to mi je prvo palo na pamet. (barem ovako nacrtano u Cura-i, nisam probao zapravo isprintati)

Offline BuBizgb

  • Full Member
  • ***
  • Postova: 159
  • Karma: +4/-0
    • Profil
Odg: Koja postavka u Cura-i?
« Odgovori #23 u: Ožujak 30, 2017, 06:30:20 poslijepodne »
Kod ovako tankih slova to nažalost nije pomoglo, to mi je prvo palo na pamet. (barem ovako nacrtano u Cura-i, nisam probao zapravo isprintati)

To ti je perimetar postavka u Slic3ru. Puno FDM printera se muci s malim stvarima ... eventualno 0.25 dizna ... al ono, neznam cem ti to sluzi,
netko ti to na laseru odreze za 20ak kn :)

Offline sadistiko

  • Jr. Member
  • **
  • Postova: 72
  • Karma: +0/-0
    • Profil
  • Printer: Goya 3d, Mod T
  • Lokacija: Petrinja
Odg: Koja postavka u Cura-i?
« Odgovori #24 u: Ožujak 30, 2017, 09:53:00 poslijepodne »
A ono kad radim neke sitnije stvari mi to ide na živce, pretpostavio sam da se radi o tome da jesnostavno moj printer to ni ne može isprintat al onda kad vidim kako je Cura pripremila slice nije ni čudo što izgleda loše.
Možda bi stvarno trebao probati i taj slic3r pa da vidim jel može on šta tu pomoći.
BTW na mom printeru ne mogu mijenjati dizne, to je zatvoreni tip printera gdje jedino njihovi hot endovi mogu gore. Al zato je bio stvarno jeftin naspram ostalih printera prije 2 godine.

Offline BuBizgb

  • Full Member
  • ***
  • Postova: 159
  • Karma: +4/-0
    • Profil
Odg: Koja postavka u Cura-i?
« Odgovori #25 u: Ožujak 31, 2017, 07:08:12 prijepodne »
Ja sa Slic3rom imam losa iskustva ... probaj Simpyfy, treba dosta da ga se podesi i ima puno opcija ... ali radi odlicno

Offline sadistiko

  • Jr. Member
  • **
  • Postova: 72
  • Karma: +0/-0
    • Profil
  • Printer: Goya 3d, Mod T
  • Lokacija: Petrinja
Odg: Koja postavka u Cura-i?
« Odgovori #26 u: Ožujak 31, 2017, 05:07:23 poslijepodne »
Simplify 3D si mislio?
Zar nije to program koji se kupuje?

Offline BuBizgb

  • Full Member
  • ***
  • Postova: 159
  • Karma: +4/-0
    • Profil
Odg: Koja postavka u Cura-i?
« Odgovori #27 u: Ožujak 31, 2017, 07:43:49 poslijepodne »
Simplify 3D si mislio?
Zar nije to program koji se kupuje?

Da! ... znas kako to funkcionira na balkanu! :)

Offline sadistiko

  • Jr. Member
  • **
  • Postova: 72
  • Karma: +0/-0
    • Profil
  • Printer: Goya 3d, Mod T
  • Lokacija: Petrinja
Odg: Koja postavka u Cura-i?
« Odgovori #28 u: Travanj 02, 2017, 06:54:36 prijepodne »
Znam kak je prije funkcioniralo, ali otkako su krenule provjere po firmama više mi nije baš svejedno jer su strašne kazne za nelegalni soft, pa pod zadnje čak hvataju ljude na cake da nisu na vrijeme pplatili za winrar i slične programčiće koji ti i dalje rade ali ako nisi platio ne smiješ koristiti. Ma...

 

Flag Counter